Edullinen majoitus perheille ja ryhmille Helsingissä


Olemme avanneet erityisesti lapsiperheille ja ryhmille suunnatun yksinkertaisen ja edullisen Hostellin. Tarjoamme Kuuloliiton järjestöjen jäsenille alennuksen. Jäsenyys on varsin edullinen, joten jo parin yön yöpymisellä jäsenyys maksaa itsensä takaisin.


Ei ylellistä mutta ystävällistä, tilavaa ja toimivaa


Huoneemme ja tilamme tähtäävät yksinkertaiseen toimivuuteen, väljään tilaan ja lasten ja ryhmien tarpeiden huomioimiseen. Mielestämme on hyvä juttu, jos perhe voi majoittua Helsingissä väljästi sadalla eurolla päivässä. Ei hassumpi ajatus, vai mitä?


10 perhehuonetta ja avarat yleiset tilat


Tiloissamme on perhehuoneita kolmesta kuuden hengen kokoisille perheille. Osa vuoteista sopii paremmin lapsille. Voisimme kutsua niitä sviiteiksikin, mutta huoneita ne ovat. Kaikkiin huoneisiimme on esteetön pääsy ja helppo tulla rattailla ja pyörätuolilla. Osaan huoneista kuuluu yksinkertainen terassi. Kaikkiin huoneisiin saa pinnasängyn ilman lisämaksua. Kesäkaudella emme pysty koko ajan lupaamaan aamiaista, mutta alakerran keittiöön voitte tuoda omat ruoat. Huoneisiin kantautuu wlan-yhteys. Jotta huoneissa olisi rauhallista ja lasten kanssa vietetty aika olisi aktiivista toimintaa, emme ole varustaneet huoneita televisioilla. Lapsille on kunnollinen leikkitila, jonka viereiseen keittiöön mahtuu syömään vaikka omia eväitä, kunhan siivoaa jälkensä. Helppoa ja toimivaa.


Emme ole tien vieressä, mutta autolla pääset lähelle.


Osoitteemme on Ilkantie 4. Hostellimme on kuitenkin noin sadan metrin päässä autotieltä. Alla on ohjeet tänne tulemisesta. Tervetuloa!


Varaa klikkaamalla tai soita 040 590 9864

tai lähetä lomake