KUULO-AURIS KOULUTTAAJärjestämme koulutusta eri ammattiryhmille, jotka kohtaavat työssään kuulo- tai kuulonäkövammaisia sekä erityisiä kielellisiä vaikeuksia omaavia lapsia tai aikuisia. Koulutuksissa asiantuntijamme perehdyttävät erityisesti kuulemisen, huonokuuloisuuden ja tinnituksen keskeisiin kysymyksiin. Koulutustilaisuus voidaan toteuttaa tilaajan ehdottamalla paikkakunnalla.

Toteutamme vuosittain muun muassa varhaiskasvatuksen ja opetusalan toimijoille sekä kuntoutusohjaajille koulutuspäiviä. Lisäksi olemme toteuttaneet koultuspäiviä yhteistyössä julkisen ja yksityisen terveyden huollon, työterveyshuollon ja vanhuspalveluiden kanssa. Kysy lisää ja ole yhteydessä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: asiakaspalvelu@auris.fi TAI puh. 044 752 5568TULOSSA SYKSYLLÄ 2019

KUULOVAMMAINEN LAPSI KOULUSSA 7.11.2019
IIRIS-KESKUS, HELSINKIKoulutus on suunnattu opettajille, erityisopettajille sekä koulunkäynnin ohjaajille, jotka kohtaavat työssää kuulovammaisia tai huonokuuloisia lapsia ja nuoria. Koulutukseen ovat tervetulleita myös aiheesta kiinnostuneet. Lisätietoa ohjelmasta tulossa!
Kyselyt ja ilmoittautumiset: Satu Johansson, puh. 0447525560 tai satu.johansson@auris.fi

Ohjelma julkaistaan pian!TILAA AJANTASAINEN TIEDOTTEEMME SÄHKÖPOSTIIN!noudatamme eu:n tietosuoja-asetusta rekisterin ylläpidossa sähköpostin voi poistaa tiedostuslistaltamme milloin vain
LÄHETÄ KYSYMYS MEILLE