KUULO-AURIS KOULUTTAAJärjestämme koulutusta eri ammattiryhmille, jotka kohtaavat työssään kuulo- tai kuulonäkövammaisia sekä erityisiä kielellisiä vaikeuksia omaavia lapsia tai aikuisia. Koulutuksissa asiantuntijamme perehdyttävät erityisesti kuulemisen, huonokuuloisuuden ja tinnituksen keskeisiin kysymyksiin. Koulutustilaisuus voidaan toteuttaa tilaajan ehdottamalla paikkakunnalla.

Toteutamme vuosittain muun muassa varhaiskasvatuksen ja opetusalan toimijoille sekä kuntoutusohjaajille koulutuspäiviä. Lisäksi olemme toteuttaneet koultuspäiviä yhteistyössä julkisen ja yksityisen terveyden huollon, työterveyshuollon ja vanhuspalveluiden kanssa. Kysy lisää ja ole yhteydessä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Asiakaspalvelumme maanantaisin kello 9.00-15.00:
asiakaspalvelu@auris.fi TAI puh. 044 770 8444TULOSSA

KUULOVAMMAINEN LAPSI PÄIVÄHOIDOSSA
IIRIS-KESKUS, HELSINKIKoulutus on suunnattu päivähoitohenkilöstölle, varhais- tai erityisvarhaiskasvatuksessa työskenteleville ja alaa opiskeleville, jotka kohtaavat työssään kuulovammaisia tai huonokuuloisia lapsia perheineen. Koulutukseen ovat tervetulleita myös aiheesta kiinnostuneet. Lisätietoa ohjelmasta tulossa!
Kyselyt maanantaisin: asiakaspalvelu@auris.fi tai 044 770 8444

Ohjelma julkaistaan pian!TILAA AJANTASAINEN TIEDOTTEEMME SÄHKÖPOSTIIN!noudatamme eu:n tietosuoja-asetusta rekisterin ylläpidossa sähköpostin voi poistaa tiedostuslistaltamme milloin vain
LÄHETÄ KYSYMYS MEILLE