Edullinen majoitus perheille ja ryhmille Helsingissä


Olemme avanneet erityisesti lapsiperheille ja ryhmille suunnatun yksinkertaisen ja edullisen Hostellin. Tarjoamme Kuuloliiton järjestöjen jäsenille alennuksen. Jäsenyys on varsin edullinen, joten jo parin yön yöpymisellä jäsenyys maksaa itsensä takaisin.


Ystävällistä, tilavaa ja toimivaa!


Huoneemme ja tilamme tähtäävät yksinkertaiseen toimivuuteen, väljään tilaan ja lasten ja ryhmien tarpeiden huomioimiseen. Mielestämme on hyvä juttu, jos perhe voi majoittua Helsingissä väljästi sadalla eurolla päivässä. Ei hassumpi ajatus, vai mitä?


Yksin tai kaksin majoittuvasta perhehuoneisiin
Avarat yleiset tilat


Tiloissamme on perushuoneita sekä perhehuoneita kolmesta kuuden hengen kokoisille perheille. Osa vuoteista sopii paremmin lapsille. Kaikkiin huoneisiimme on esteetön pääsy ja helppo tulla rattailla ja pyörätuolilla. Osaan huoneista kuuluu terassi. Perhehuoneisiin saa pinnasängyn ilman lisämaksua. Alakerran keittiöömme voitte tuoda omat ruoat. Huoneisiin kantautuu wlan-yhteys. Jotta lasten kanssa vietetty aika olisi aktiivista toimintaa, tarjoamme myös leikkitilan ja kirjoja. Helppoa ja toimivaa.


Pysäköinti maksutta majoittuville!


Osoitteemme on Ilkantie 4. Hostellimme sijaitsee noin sadan metrin päässä autotieltä. Alla ohjeet saapumisesta. Tervetuloa!


Varaa klikkaamalla tai soita 040 590 9864

tai lähetä lomake